LogostarHome

Γρήγορη διανομή

κατασκευασμένα στην Ευρώπη

απευθείας από τον κατασκευαστή

δωρεάν επιστροφή

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2102611561

Τα χαλιά αντικόπωσης “stand-on” από την Kleen-Tex είναι το νέο προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!

Οι παρατεταμένες όρθιες δραστηριότητες συχνά οδηγούν σε πόνο στην πλάτη και δυσφορία στα πόδια και τα πόδια. Η ένταση, η δυσκαμψία, η φλεγμονή και οι κιρσοί μπορεί να είναι άλλες συνέπειες. Για την αποφυγή αυτών των συμπτωμάτων, έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό στρώμα αντι-κόπωσης – Stand-On Monocolour and Design – συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας πλύσης + στεγνού. Το να στέκεται πάνω στον μόνιμα ελαστικό αφρώδες ελαστικό νιτριλίου έχει αποτέλεσμα προώθησης της δραστηριότητας των μυών και έτσι μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος και την παροχή οξυγόνου στο σώμα.

Stand-on χαλάκια με τεχνολογία Wash+Dry
Wash+Dry από την Kleen-Tex σημαίνει ποιότητα και λειτουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι με ένα Wash+Dry χαλί αγοράζετε ένα προϊόν ευρωπαϊκής ποιότητας που, εκτός από την πλευρά του σχεδιασμού, έχει και άλλες εξαιρετικά λειτουργικές ιδιότητες. Κάθε χαλί και χαλάκι:

  • πλένεται στους 60 ° C και είναι κατάλληλο για στεγνωτήριο
  • είναι ιδανικό για πάσχοντες από αλλεργίες και ιδιοκτήτες κατοικίδιων
  • έχει 5 χρόνια εγγύηση “like new”
  • αποτελείται 100% χωρίς PVC
  • κατασκευάζεται στην ΕΕ
  • είναι πολύχρωμο και κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση
  • είναι αντιολισθητικό και ανθεκτικό
  • ανακουφίζει τους μύες και τις αρθρώσεις
  • προσφέρει ιδιαίτερα ευχάριστη άνεση

Τα χαλιά είναι χειροποίητα

Τα χαλιά stand on κατασκευάζονται στο Suchedniow. Αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό με το χέρι. Γι ‘αυτό μπορεί το μέγεθος των χαλιών να διαφέρει μεταξύ τους κατά ένα μικρό ποσοστό. Λάβετε υπόψη ότι διατηρούμε ανοχές διαστάσεων +/- 5%. Φυσικά, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνδυάσουμε το σωστό για εσάς όταν παραγγείλετε χαλάκια στο ίδιο χρώμα / σχέδιο και μέγεθος.

5

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Πριν από την πρώτη χρήση και κάθε φορά που καθαρίζετε:

Τα ελαστικά πατάκια δαπέδου πλένονται στους 60 ° C.
Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε ήπιο απορρυπαντικό και ρυθμίστε το πλυντήριό σας στις χαμηλές στροφές.
Στη συνέχεια, απλώστε το χαλί για να στεγνώσει.
Φροντίστε τακτικά το χαλάκι εισόδου σας και θα εκπλαγείτε πόσα χρόνια θα διατηρηθούν τα χρώματα και η ποιότητά του. Το τακτικό πλύσιμο φροντίζει περισσότερο για το χαλί από οτιδήποτε.

Από την ιδέα έως το χαλί σχεδιασμού – πώς δημιουργείται ένα Wash+Dry χαλί

Ακολουθήστε τη δημιουργία ενός Wash+Dry σχεδιασμού από την ιδέα έως την παραγωγή.

Ένα χαλί είναι απλά ένα χαλί; Καθόλου! Ένα χαλί – είναι η συναρπαστική ιστορία που ξεκινά σε λευκό φόντο, εμπλουτίζεται από πολλή χειροκίνητη και ομαδική εργασία και τελικά βρίσκει τον σκοπό της στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας. Με την πρώτη ματιά, ένα χαλί μοιάζει με ένα απλό προϊόν – αλλά δεν είναι τόσο απλό. Είναι πολύ μακριά από την πρώτη ιδέα μέχρι το τελικό στρώμα, στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και πολλές χειρωνακτικές εργασίες.

Με βάση τις φιλτραρισμένες τάσεις, η ομάδα σχεδιασμού σχεδιάζει και αναπτύσσει τη νέα συλλογή μαζί με διεθνείς αδειοδότες, καλλιτέχνες και σχεδιαστές υφασμάτων Μετά το πρώτο σχέδιο ενός mat mat design, τα πρότυπα σχεδίασης δημιουργούνται με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές για την παραγωγή χαλιών. Τα σκίτσα είναι η βάση για την ανάπτυξη διαφόρων χρωματικών εννοιών και χρωμάτων. Αφού δημιουργηθεί ένα σχέδιο όσον αφορά το σχήμα και το χρώμα, αποφασίζονται τα διάφορα μεγέθη και με ποιον τρόπο παράγεται. Μετά την έγκριση από τη διεύθυνση σχεδιασμού μας, θα δημιουργηθεί μια συλλογή δειγμάτων. Ένα πακέτο σχεδιασμού κυκλοφορεί στην τελική παραγωγή μόλις περάσει τον τελικό ποιοτικό έλεγχο. Διότι δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα, στο σχεδιασμό και την παραγωγή.

Τα Wash+Dry χαλιά παράγονται στην Πολωνία. Η γρήγορη προσβασιμότητα, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη αλυσίδα αξίας, τεχνογνωσία και ευελιξία το καθιστούν μια τοποθεσία παραγωγής υψηλής ποιότητας. Τα εργοστάσια λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, τα οποία για εμάς αποτελούν απαραίτητη βάση για επιτυχημένη και βιώσιμη παραγωγή. Εκτός από την πιστοποίηση ISO 90001 σε κεντρικές εγκαταστάσεις παραγωγής, το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το πιστοποιητικό IS-OETI-TESTED και τα ευρωπαϊκά πρότυπα συμπεριφοράς καπνού και πυρκαγιάς EN 13501-1 ισχύουν ως πρότυπα για προϊόντα Wash+Dry. Η υπεύθυνη χρήση πρώτων υλών και ενέργειας, η αποφυγή επιβλαβών για το περιβάλλον ουσιών στην παραγωγή, αλλά και η διασφάλιση της ποιότητας είναι απαραίτητες ανάγκες στις οποίες αποδίδεται μεγάλη σημασία. Μετά την τελική έγκριση στη διαχείριση του σχεδιασμού, ένα Wash+Dry στρώμα περνά από διάφορα στάδια παραγωγής προτού το κρατήσετε στα χέρια σας.

Το υλικό των χαλιών αποτελείται από υψηλής ποιότητας ίνες νάιλον πολυαμιδίου υψηλής συστροφής 6.6. Το νάιλον εξασφαλίζει διαρκή βούρτσισμα και μακροχρόνια οπτική καθαριότητα, καθώς η βρωμιά βυθίζεται στις ίνες σε σύγκριση με ένα χαλί. Η επιφάνεια του υλικού εξασφαλίζει ταυτόχρονα πολύ καλή απορρόφηση υγρασίας και γρήγορη εξάτμιση.

Πριν από αυτό, ωστόσο, τα χρώματα των σχεδίων συνδυάζονται στην έγχρωμη κουζίνα. Αυτό γίνεται σύμφωνα με αυστηρές χρωματικές συνταγές για να εξασφαλιστεί η συνοχή των χρωμάτων σε ολόκληρη τη γκάμα. Η εκτύπωση πραγματοποιείται σε τρεις μηχανές εκτύπωσης με διαφορετικές μεθόδους εκτύπωσης προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με το σχεδιασμό. Χρησιμοποιούνται μόνο χρώματα που είναι υδατοδιαλυτά, δεν περιέχουν χημικά και επομένως είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό επιβεβαιώνεται από την πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100.

Στο τυπογραφικό πιεστήριο, τα ματ κενά περνούν από πέντε διαφορετικά στάδια. Μπορούν να εκτυπωθούν 50 cm ανά λεπτό και έτσι μπορούν να παράγονται περίπου 1.000 m² ανά μηχανή. Τα χρώματα εγχύονται το ένα δίπλα στο άλλο στις ίνες του σωρού μέσω ακροφυσίων. Προσθέτοντας ατμό, οι ίνες του σωρού στέκονται και μπορούν να βαφτούν εντελώς. Τα χρώματα στερεώνονται στο αποσβεστήρα και στη συνέχεια ξεπλένονται. Τέλος, τα στρώματα καθαρίζονται με νερό, το νερό αφαιρείται εντελώς με κενό και τα στρώματα αφήνουν τη μηχανή εκτύπωσης μετά τη διαδικασία στεγνώματος.

Τα σχέδια που τυπώνονται στο ρολό κόβονται στη συνέχεια σε μέγεθος και κόβονται σε ένα αυτοματοποιημένο τραπέζι κοπής.

Στο επόμενο στάδιο παραγωγής, το ακατέργαστο καουτσούκ, το οποίο έχει ήδη κοπεί στο μέγεθος του τάπητα, συνδέεται με το τυπωμένο σωρό χαλάκι. Για αυτό, το τυπωμένο χαλί τοποθετείται στο ακατέργαστο καουτσούκ και οι λαστιχένιες άκρες συνδέονται κατά μήκος του σωρού. Το ελαστικό νιτριλίου συνδέεται στο σωρό μέσω μιας διαδικασίας βουλκανισμού στους 160 ° C. Η μοριακή δομή του καουτσούκ αλλάζει από τη θερμότητα και την πίεση επαφής, δίνοντάς του την στιβαρή και ανθεκτική του συνέπεια. Σε αυτό το βήμα, οι οδηγίες φροντίδας και οι αριθμοί παραγωγής είναι επίσης σφραγισμένες στο πίσω μέρος του χαλιού. Με τον αριθμό παραγωγής, κάθε χαλί μπορεί να εντοπιστεί στην κατασκευή του.

Τέλος, οι λαστιχένιες άκρες των χαλιών κόβονται προσεκτικά και επιτυγχάνεται το τελευταίο στάδιο παραγωγής.

Το πίσω μέρος των πλυσίματος + στεγνών πατωμάτων είναι κατασκευασμένο από 100% καουτσούκ νιτριλίου. Η επίστρωση από καουτσούκ υψηλής ποιότητας είναι εντελώς χωρίς PVC. Επιπλέον, αυτό το ειδικό υλικό επιτρέπει πολλά χρόνια χρήσης και είναι πολύ ευαίσθητο. Λόγω αυτής της ειδικής σύνθεσης, τα πλυντήρια + στεγνά χαλιά μπορούν να πλυθούν στους 60 ° C σε ένα τυπικό πλυντήριο και είναι κατάλληλα για στεγνωτήριο έως 90 ° C.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής, τα έτοιμα Wash+Dry πατάκια ελέγχονται ξανά σύμφωνα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και μεταφέρονται σε παλέτες στο κέντρο της Kleentex στο Kufstein της Αυστρίας. Στο Kufstein, όλα τα Wash+Dry πατάκια αποθηκεύονται, συλλέγονται σύμφωνα με τις παραγγελίες και αποστέλλονται ακριβώς στο χρόνο Κατά κανόνα, οι παραδόσεις γίνονται στο εργοστάσιο του Kufstein σε εβδομαδιαία βάση για τη διατήρηση των αποθεμάτων. Κάθε στρώμα έχει την καθορισμένη θέση αποθήκευσης, ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί και να συλλεχθεί γρήγορα. Στο κεντρικό γραφείο, όλες οι παραγγελίες πελατών υποβάλλονται σε επεξεργασία από την υπηρεσία πωλήσεων εντός 24 ωρών και τα παραγγελθέντα προϊόντα παραδίδονται αμέσως.

elGreek