LogostarHome

Γρήγορη διανομή

κατασκευασμένα στην Ευρώπη

απευθείας από τον κατασκευαστή

δωρεάν επιστροφή

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2102611561

Είσοδος, σαλόνι και τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο και παιδικό δωμάτιο, κουζίνα ή βεράντα: “Wash+Dry” από το Kleen-Tex σημαίνει δημιουργικά, κομψά και λειτουργικά πατάκια δαπέδου που υπογραμμίζουν τέλεια τον τρόπο ζωής σας.

Το “Wash+Dry” είναι ένα εμπορικό σήμα της Kleen-Tex Industries GmbH με έδρα το Ebbs. Το Wash+Dry Design Studio, που βρίσκεται εκεί σχεδιάζει μια μοντέρνα αλλά και διαχρονική ετήσια συλλογή χαλιών σε στενή συνεργασία με εξωτερικά στούντιο σχεδιασμού. Οι τρέχουσες εσωτερικές τάσεις και οι διαφορετικοί τρόποι διαβίωσης είναι η έμπνευση για τη μεγάλη συλλογή σχεδίων, που προσφέρουν κάτι για κάθε γούστο και κάθε δωμάτιο. Κερδίστε περισσότερο από το πάτωμα σας με το Wash + dry Floor Fashion Collection!

Υπάρχουν πολλά πατάκια δαπέδου – γιατί να επιλέξετε πλύσιμο + στεγνό;

Wash+Dry από την Kleen-Tex σημαίνει ποιότητα και λειτουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι με ένα Wash+Dry χαλί αγοράζετε ένα προϊόν ευρωπαϊκής ποιότητας που, εκτός από την πλευρά του σχεδιασμού, έχει και άλλες εξαιρετικά λειτουργικές ιδιότητες. Κάθε χαλί και χαλάκι:

  • πλένεται στους 60 ° C και είναι κατάλληλο για στεγνωτήριο
  • είναι ιδανικό για πάσχοντες από αλλεργίες και ιδιοκτήτες κατοικιδίων
  • έχουν 5 χρόνια εγγύηση “like new”
  • έχει πιστοποίηση OEKO-TEX Standard 100 και IS-OETI TESTED
  • είναι 100% χωρίς PVC
  • κατασκευάζονται στην ΕΕ
  • είναι πολύχρωμο και κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση
  • έχει επίπεδη και αντιολισθητική επιφάνεια

Τα Wash+Dry χαλιά είναι χειροποίητα

Τα Wash+Dry χαλιά κατασκευάζονται στο Suchedniow. Αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό με το χέρι. Γι ‘αυτό μπορεί το μέγεθος των χαλιών να διαφέρει μεταξύ τους κατά ένα μικρό ποσοστό. Λάβετε υπόψη ότι διατηρούμε ανοχές διαστάσεων +/- 3%. Φυσικά, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνδυάσουμε το σωστό για εσάς όταν παραγγείλετε χαλάκια στο ίδιο χρώμα / σχέδιο και μέγεθος.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα Wash+Dry πατάκια είναι τα μόνα καουτσούκ που φέρουν το παγκοσμίου φήμης OEKO-TEX Standard 100. Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι πρώτες ύλες για αυτά τα προϊόντα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και άριστες.

Το OEKO-TEX Standard 100 είναι το πιο σημαντικό οικολογικό σήμα υφασμάτων στον κόσμο για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες. Προϊόντα με αυτό το σήμα έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα κλωστοϋφαντουργίας. Οι δοκιμές ρύπων περιλαμβάνουν νόμιμα απαγορευμένες και ρυθμιζόμενες ουσίες, χημικές ουσίες που είναι επιβλαβείς για την υγεία και τις παραμέτρους υγειονομικής περίθαλψης.

Όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα OEKO-TEX Standard 100 αντιπροσωπεύουν επομένως υπεύθυνη παραγωγή, ασφάλεια και διαφάνεια υφασμάτων παγκοσμίως.

H Kleen-Tex έχει σκοπό να δώσει διαφάνεια στην κατασκευή και τη χρήση των υλικών και να επιβεβαιώσει ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή με ένα στεγνό περίβλημα.

Γι ‘αυτό το λόγο ελέγξαμε τη συμπεριφορά χρήσης των Wash+Dry χαλιών από το ÖTI – Ινστιτούτο Οικολογίας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας GmbH με δική μας πρωτοβουλία. Το ÖTI είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ινστιτούτο δοκιμών με εκτεταμένη τεχνογνωσία στην κλωστοϋφαντουργία. Το ινστιτούτο είναι μια αρμόδια επαφή για δοκιμές και αναλύσεις, παρακολούθηση καθώς και διασφάλιση ποιότητας και πιστοποίηση – συμπεριλαμβανομένων χαλιών και χαλιών.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αξιολογούνται όλες οι λειτουργικές πτυχές του doormat, όπως η καταλληλότητα για πλύσιμο και στέγνωμα ή η διατήρηση της λειτουργικότητας μετά από έναν κύκλο πλύσης και στεγνώματος (π.χ. αδιαφάνεια, σταθερότητα χρώματος). Εκτός από άλλα κριτήρια, όπως το τρίψιμο του ελαστικού υποστρώματος σε διαφορετικά υλικά υποστρώματος, η καταλληλότητα για ενδοδαπέδια θέρμανση (εάν το υλικό γίνει κολλώδες ή εύθραυστο) και ανθεκτικότητα στο φως, ο έλεγχος των ιδιοτήτων που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια, όπως η πλήρης αφαίρεση ρύπων, η αντιβακτηριακή επίδραση και η συμπεριφορά ολίσθησης, βρίσκονται στο προσκήνιο.

Το πιστοποιητικό IS-OETI TESTED επιβεβαιώνει: τα πλυντήρια + στεγνά πατάκια πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και πληρούν όλα τα δοκιμασμένα κριτήρια.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Πριν από την πρώτη χρήση και κάθε φορά που καθαρίζετε:

Ένα Wash+Dry χαλάκι δαπέδου πλένεται έως τους 60 ° C.
Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε ήπιο απορρυπαντικό και ρυθμίστε το πλυντήριο σε χαμηλές στροφές.
Στη συνέχεια, τοποθετήστε το χαλί στο στεγνωτήριο και επιλέξτε το πρόγραμμα “Easy care” ή “Mixed fabric”.
Εναλλακτικά, το χαλάκι μπορεί επίσης να απλωθεί για να στεγνώσει.
Φροντίστε τακτικά το χαλάκι εισόδου σας και θα εκπλαγείτε πόσα χρόνια θα διατηρηθούν η ποιότητα και τα χρώματά του. Το τακτικό πλύσιμο φροντίζει το χαλί και η απορρόφηση του ρύπων ανανεώνεται ξανά και ξανά!

Το χαλί εισόδου πρέπει να πλυθεί πριν από την πρώτη χρήση. Ως αποτέλεσμα, οι ίνες ισιώνονται, ο σωρός ενεργοποιείται και οι συστροφές
και οι πτυχές που προκαλούνται από τη μεταφορά γίνονται ομαλές και πάλι.

Ένα χαλί Wash+Dry χωρίς πλαίσιο μπορεί να πλυθεί με ήπιο απορρυπαντικό στους 60 ° C. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε ήπιο απορρυπαντικό και ρυθμίστε το πλυντήριο σε χαμηλές στροφές.
Στη συνέχεια, απλώστε το χαλί για να στεγνώσει. Για μεγαλύτερα στρώματα, εξετάστε το μέγιστο φορτίο του πλυντηρίου σας. Για
χαλί Wash+Dry χωρίς πλαίσιο  σε μεγέθη 140 x 200 cm και 170 x 240 cm, συνιστούμε τον καθαρισμό χαλιών στο χέρι (χρησιμοποιήστε σαμπουάν και
ηλεκτρικές σκούπες κατάλληλες για χαλιά).

Στην περίπτωση των δαπέδων από PVC και λινέλαιο, η αλληλεπίδραση με στρώματα με επίστρωση από καουτσούκ μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή του χρώματος της επιφάνειας. Σημειώστε το μέγεθος και την ανοχή χρώματος +/- 3%

Από την ιδέα έως το χαλί σχεδιασμού – πώς δημιουργείται ένα Wash+Dry χαλί

Ακολουθήστε τη δημιουργία ενός Wash+Dry σχεδιασμού από την ιδέα έως την παραγωγή.

Ένα χαλί είναι απλά ένα χαλί; Καθόλου! Ένα χαλί – είναι η συναρπαστική ιστορία που ξεκινά σε λευκό φόντο, εμπλουτίζεται από πολλή χειροκίνητη και ομαδική εργασία και τελικά βρίσκει τον σκοπό της στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας. Με την πρώτη ματιά, ένα χαλί μοιάζει με ένα απλό προϊόν – αλλά δεν είναι τόσο απλό. Είναι πολύ μακριά από την πρώτη ιδέα μέχρι το τελικό στρώμα, στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και πολλές χειρωνακτικές εργασίες.

Με βάση τις φιλτραρισμένες τάσεις, η ομάδα σχεδιασμού σχεδιάζει και αναπτύσσει τη νέα συλλογή μαζί με διεθνείς αδειοδότες, καλλιτέχνες και σχεδιαστές υφασμάτων Μετά το πρώτο σχέδιο ενός mat mat design, τα πρότυπα σχεδίασης δημιουργούνται με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές για την παραγωγή χαλιών. Τα σκίτσα είναι η βάση για την ανάπτυξη διαφόρων χρωματικών εννοιών και χρωμάτων. Αφού δημιουργηθεί ένα σχέδιο όσον αφορά το σχήμα και το χρώμα, αποφασίζονται τα διάφορα μεγέθη και με ποιον τρόπο παράγεται. Μετά την έγκριση από τη διεύθυνση σχεδιασμού μας, θα δημιουργηθεί μια συλλογή δειγμάτων. Ένα πακέτο σχεδιασμού κυκλοφορεί στην τελική παραγωγή μόλις περάσει τον τελικό ποιοτικό έλεγχο. Διότι δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα, στο σχεδιασμό και την παραγωγή.

Τα Wash+Dry χαλιά παράγονται στην Πολωνία. Η γρήγορη προσβασιμότητα, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη αλυσίδα αξίας, τεχνογνωσία και ευελιξία το καθιστούν μια τοποθεσία παραγωγής υψηλής ποιότητας. Τα εργοστάσια λειτουργούν σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, τα οποία για εμάς αποτελούν απαραίτητη βάση για επιτυχημένη και βιώσιμη παραγωγή. Εκτός από την πιστοποίηση ISO 90001 σε κεντρικές εγκαταστάσεις παραγωγής, το πιστοποιητικό OEKO-TEX, το πιστοποιητικό IS-OETI-TESTED και τα ευρωπαϊκά πρότυπα συμπεριφοράς καπνού και πυρκαγιάς EN 13501-1 ισχύουν ως πρότυπα για προϊόντα Wash+Dry. Η υπεύθυνη χρήση πρώτων υλών και ενέργειας, η αποφυγή επιβλαβών για το περιβάλλον ουσιών στην παραγωγή, αλλά και η διασφάλιση της ποιότητας είναι απαραίτητες ανάγκες στις οποίες αποδίδεται μεγάλη σημασία. Μετά την τελική έγκριση στη διαχείριση του σχεδιασμού, ένα Wash+Dry στρώμα περνά από διάφορα στάδια παραγωγής προτού το κρατήσετε στα χέρια σας.

Το υλικό των χαλιών αποτελείται από υψηλής ποιότητας ίνες νάιλον πολυαμιδίου υψηλής συστροφής 6.6. Το νάιλον εξασφαλίζει διαρκή βούρτσισμα και μακροχρόνια οπτική καθαριότητα, καθώς η βρωμιά βυθίζεται στις ίνες σε σύγκριση με ένα χαλί. Η επιφάνεια του υλικού εξασφαλίζει ταυτόχρονα πολύ καλή απορρόφηση υγρασίας και γρήγορη εξάτμιση.

Πριν από αυτό, ωστόσο, τα χρώματα των σχεδίων συνδυάζονται στην έγχρωμη κουζίνα. Αυτό γίνεται σύμφωνα με αυστηρές χρωματικές συνταγές για να εξασφαλιστεί η συνοχή των χρωμάτων σε ολόκληρη τη γκάμα. Η εκτύπωση πραγματοποιείται σε τρεις μηχανές εκτύπωσης με διαφορετικές μεθόδους εκτύπωσης προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με το σχεδιασμό. Χρησιμοποιούνται μόνο χρώματα που είναι υδατοδιαλυτά, δεν περιέχουν χημικά και επομένως είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό επιβεβαιώνεται από την πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100.

Στο τυπογραφικό πιεστήριο, τα ματ κενά περνούν από πέντε διαφορετικά στάδια. Μπορούν να εκτυπωθούν 50 cm ανά λεπτό και έτσι μπορούν να παράγονται περίπου 1.000 m² ανά μηχανή. Τα χρώματα εγχύονται το ένα δίπλα στο άλλο στις ίνες του σωρού μέσω ακροφυσίων. Προσθέτοντας ατμό, οι ίνες του σωρού στέκονται και μπορούν να βαφτούν εντελώς. Τα χρώματα στερεώνονται στο αποσβεστήρα και στη συνέχεια ξεπλένονται. Τέλος, τα στρώματα καθαρίζονται με νερό, το νερό αφαιρείται εντελώς με κενό και τα στρώματα αφήνουν τη μηχανή εκτύπωσης μετά τη διαδικασία στεγνώματος.

Τα σχέδια που τυπώνονται στο ρολό κόβονται στη συνέχεια σε μέγεθος και κόβονται σε ένα αυτοματοποιημένο τραπέζι κοπής.

Στο επόμενο στάδιο παραγωγής, το ακατέργαστο καουτσούκ, το οποίο έχει ήδη κοπεί στο μέγεθος του τάπητα, συνδέεται με το τυπωμένο σωρό χαλάκι. Για αυτό, το τυπωμένο χαλί τοποθετείται στο ακατέργαστο καουτσούκ και οι λαστιχένιες άκρες συνδέονται κατά μήκος του σωρού. Το ελαστικό νιτριλίου συνδέεται στο σωρό μέσω μιας διαδικασίας βουλκανισμού στους 160 ° C. Η μοριακή δομή του καουτσούκ αλλάζει από τη θερμότητα και την πίεση επαφής, δίνοντάς του την στιβαρή και ανθεκτική του συνέπεια. Σε αυτό το βήμα, οι οδηγίες φροντίδας και οι αριθμοί παραγωγής είναι επίσης σφραγισμένες στο πίσω μέρος του χαλιού. Με τον αριθμό παραγωγής, κάθε χαλί μπορεί να εντοπιστεί στην κατασκευή του.

Τέλος, οι λαστιχένιες άκρες των χαλιών κόβονται προσεκτικά και επιτυγχάνεται το τελευταίο στάδιο παραγωγής.

Το πίσω μέρος των πλυσίματος + στεγνών πατωμάτων είναι κατασκευασμένο από 100% καουτσούκ νιτριλίου. Η επίστρωση από καουτσούκ υψηλής ποιότητας είναι εντελώς χωρίς PVC. Επιπλέον, αυτό το ειδικό υλικό επιτρέπει πολλά χρόνια χρήσης και είναι πολύ ευαίσθητο. Λόγω αυτής της ειδικής σύνθεσης, τα πλυντήρια + στεγνά χαλιά μπορούν να πλυθούν στους 60 ° C σε ένα τυπικό πλυντήριο και είναι κατάλληλα για στεγνωτήριο έως 90 ° C.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής, τα έτοιμα Wash+Dry πατάκια ελέγχονται ξανά σύμφωνα με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και μεταφέρονται σε παλέτες στο κέντρο της Kleentex στο Kufstein της Αυστρίας. Στο Kufstein, όλα τα Wash+Dry πατάκια αποθηκεύονται, συλλέγονται σύμφωνα με τις παραγγελίες και αποστέλλονται ακριβώς στο χρόνο Κατά κανόνα, οι παραδόσεις γίνονται στο εργοστάσιο του Kufstein σε εβδομαδιαία βάση για τη διατήρηση των αποθεμάτων. Κάθε στρώμα έχει την καθορισμένη θέση αποθήκευσης, ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί και να συλλεχθεί γρήγορα. Στο κεντρικό γραφείο, όλες οι παραγγελίες πελατών υποβάλλονται σε επεξεργασία από την υπηρεσία πωλήσεων εντός 24 ωρών και τα παραγγελθέντα προϊόντα παραδίδονται αμέσως.

elGreek